Acupunctuur Capelle a/d IJssel

Acupunctuur Capelle a/d IJssel

Zoekt u een uitstekende acupuncturist? Acupunctuur Capelle a/d IJssel is precies de praktijk die u zoekt. Patrick Ouwerkerk is een ervaren en gespecialiseerde acupuncturist. Hij heeft zich ontwikkeld in de Oosterse geneeskunde. Door slechts het prikken van naaldjes op behaalde plekken gaat uw lichaam zich energieker voelen en zullen de klachten en kwalen verdwijnen. Als het nog steeds blijvende is kunt u andere Oosterse behandelingsmethodes toegepast worden zoals guasha, cupping, moxa en tuina. Samen met Kim Boersema hebben ze 2 praktijken, Rotterdam en Capelle aan den IJssel.

Mijn ervaring Acupunctuur Capelle a/d IJssel

Door het voetballen heb ik toch een last van mijn kuit gekregen. Hierdoor had ik dringend een acupunctuurbehandeling nodig. Ik kwam al gauw Acupunctuur Rijnmond tegen, en ben al snel gevraagd voor een intakegesprek. Het was zeer aangenaam. Na de eerste behandeling voelde ik me al iets beter, maar na meerdere behandelingen begon ik me weer volledig opgeladen. Mijn pijn in mijn kuit was weg. Ook ben ik minder vermoeid en voelt mijn rug zeer fraai. Ik vroeg mij wel af hoe alleen een paar naalden dit voor elkaar konden krijgen. Daar ben ik nog steeds niet helemaal over uit. Wat ik wel weet is dat de praktijk me perfect heeft behandeld

Wilt u meer te weten komen over de diensten en producten van Acupunctuur Rijnmond? Bezoek dan even de website. Of neem contact op, ze zullen u graag verder helpen.

Reageren is niet mogelijk.