Rollator aanbieding voor diverse modellen

Rollator aanbieding voor diverse modellen

Door voor een rollator aanbieding te kiezen, ben je voordelig uit bij aanschaf van dit handige hulpmiddel. Een rollator wordt aangeboden in verschillende modellen, waarbij het belangrijk is deze vooraf goed met elkaar te vergelijken. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een model voor binnen? In dat geval is het wenselijk dat de rollator een zeer kleine draaicirkel heeft. Het voorkomt dat je tegen de kozijnen van de deur of de wanden van een smalle hal botst. Mocht je een rollator voor buiten zoeken, dan speelt de draaicirkel een minder belangrijke rol. Buiten heb je immers veel meer ruimte! Het is slechts een van de factoren waarmee je rekening dient te houden.  

Kwaliteit

Aandachtspunten bij een rollator aanbieding gebruiken 

Een ander belangrijk punt bij de keuze voor een rollator aanbieding is het formaat van het model. Vaak is een rollator geschikt voor mensen met een lengte tussen de 1,60 en 1,85 meter. Mogelijk ben je langer dan 1,85 meter of heb je bijvoorbeeld een breed postuur. In dat geval zal een standaardmodel niet volstaan. Kijk goed welke rollator qua formaat past bij je lengte en postuur. Het voorkomt dat je tijdens het gebruik van dit hulpmiddel voorover begint te lopen. Iets wat voor nare klachten aan je rug en nek kan zorgen.  

Opklapbaar

Rollator om onderweg op te kunnen zitten 

Wanneer je regelmatig langere stukken met een rollator loopt, is het prettig wanneer je hier enige tijd op kunt blijven zitten. Op het moment dat je uitgerust bent, begin je aan het volgende deel van de wandeling. De rollators voor buiten hebben aan de bovenzijde vaak een handig zitje, welke doorgaans een formaat hebben van circa 45 centimeter. Dit is breed genoeg om even uit te kunnen puffen! Vergeet de rollator niet op de rem te zetten wanneer je dit zitje gebruikt.

Reageren is niet mogelijk.