Nekhernia snel opgelost

Nekhernia snel opgelost

Om een nekhernia snel op te lossen moet je wel weten wat een nekhernia eigenlijk is. Een nekhernia is een aandoening die ervoor zorgt dat er een tussenwervelschijf in jouw nek uitpuilt. Dit resulteert in pijn, doordat er zenuwen bekneld worden. Een nekhernia kan plots komen, omdat je een verkeerde beweging hebt gedaan, maar het kan ook komen doordat je vaak met je nek naar een kant zit en er daarom langzamerhand een tussenwervel is verplaatst en zo steeds meer pijn veroorzaakt. De klachten van een nekhernia zijn heel vervelend, maar zijn wel handig om te snappen. 

Wat voor een klachten horen bij een nekhernia

Er horen veel verschillende klachten bij een nekhernia. Ten eerst kan een nekhernia ervoor zorgen dat je schietende pijn ervaart of een branderig gevoel ervaart die in de arm uitstraalt. Verder kan het ook pijn veroorzaken als je jouw hoofd draait of het buigen van je nek. Daarnaast kan je ook constante pijn in of op het schouderblad krijgen. Ten vierde kan het ook zorgen voor een zwakte in je arm of hand en tintelingen in je arm. Je kan ook geen pijn voelen maar wel je nek niet helemaal meer goed kunnen bewegen. Tot slot kan het er voor zorgen dat je jouw armen en handen niet goed meer kan gebruiken. Bij Helios klinieken kan je altijd terecht met deze klachten.

De ziekenhuizen van Helios Klinieken

In de ziekenhuizen van Helios Klinieken kunnen ze veel doen voor je nekhernia. Ze hebben gespecialiseerde mensen werken met veel ervaring in het behandelen van een nekhernia. Ze snappen dat het enorm veel pijn doet en blijven tijdens de behandeling goed met je communiceren om te zorgen dat alles soepel verloopt en je zo min mogelijk pijn ervaart.

Reageren is niet mogelijk.