CBD capsules innemen tegen pijnklachten

CBD capsules innemen tegen pijnklachten

CBD kun je op verschillende manieren innemen en mijn favoriete manier om CBD binnen te krijgen is door middel van CBD capsules van Hennepolie.nl. Ik heb een tijdje de olie geprobeerd, maar die smaak was me een beetje te sterk soms. Gelukkig zijn de capsules smakeloos en daarom ben ik blij dat ik CBD in een alternatieve vorm heb gevonden! Daarnaast zijn er nog een aantal andere redenen waarom ik graag capsules inneem.

Eenvoudige dosering

Met de CBD capsules is elke dosering precies afgemeten en daarom ook veel makkelijker in te nemen. Persoonlijk neem ik CBD voor mijn chronische pijnklachten en ik ben erachter gekomen dat twee capsules per dag precies genoeg is om deze klachten significant te verminderen. Ik neem er ‘s morgens en ‘s avonds een met een flink glas water en verder hoef ik er niet meer bij na te denken.

Langere werking

Ik heb me laten vertellen dat de opname uit capsules langer (ongeveer 24 uur) in je lichaam blijft dan wanneer je CBD in olievorm zou nemen. Met mijn pijnklachten is het beter dat de werkende stoffen in CBD geleidelijk worden afgegeven in mijn lichaam, dus dat is ook een reden waarom ik CBD capsules gebruik.

Makkelijk qua gebruik en bewaren

Ik vind zo’n potje met capsules erin heel erg handig, want ik kan het ook eventueel meenemen in mijn tas als ik bijvoorbeeld ergens naartoe moet. De capsules blijven trouwens ook heel lang goed, want door het omhulsel blijft de CBD olie die erin zit “vers”. Ben je nu ook benieuwd geworden naar de capsules? Bestel dan ook snel zo’n handig potje bij Hennepolie.nl!

Reageren is niet mogelijk.