Unieke combinatie van behandelen en bewegen

Unieke combinatie van behandelen en bewegen

Door een unieke combinatie binnen healthclub Veenendaal en Fysio ’t Zandt ben je snel van je eventuele klachten af of pijn die je ervaart tijdens het bewegen. Maar dat is niet alles, ook voor de toekomst is de combinatie ideaal om je vrij te laten bewegen zonder beperkingen of klachten. Een pijntje heeft iedereen wel eens, een verkeerde beweging maken of een verkeerde houding. Wanneer je lange tijd een verkeerde houding aanneemt kan dit zorgen voor ernstige klachten. Pijn en in het ergste geval kan je bepaalde bewegingen niet meer doen, of belemmert het je in je dagelijkse bezigheden.

Fysio 't Zandt

Bij fysiotherapie ’t Zandt wordt de klacht onderzocht en wat nog belangrijker is waar de klacht vandaan komt. Wanneer je alleen de symptomen bestrijdt komen de klachten na verloop van tijd weer terug. Door de bron aan te pakken zorg je ervoor dat klachten wegblijven, je weer vrij bent om te bewegen en te sporten. Een behandelplan bij de praktijk is altijd persoonlijk. Ieder persoon is verschillend en dit is ook zo met spieren en gewrichten. De één kan meer belasting hebben als de ander, en niet iedereen heeft hetzelfde aantal behandelingen nodig.

Maak je lichaam sterker

Door je lichaam sterker te maken voorkom je dat je snel weer klachten krijgt. Hoe sterker je spieren en gewrichten zijn hoe meer belasting je kunt hebben. In combinatie met een goede behandeling kan deze vorm van behandelen veel voordelen opleveren. Door oefeningen te doen tijdens de  behandeling ervaar je van beide behandelingen de voordelen. Voor de lange termijn betekent dit minder klachten en een betere belasting van je lichaam. Natuurlijk hoef je niet alleen oefeningen te doen als je een klacht hebt, juist door de te oefenen als je nog geen klachten ervaart voorkom je dat blessures krijgt.

Reageren is niet mogelijk.