Afvallen met acupunctuur

Afvallen met acupunctuur

Afvallen met acupunctuur, kan ik iedereen aanraden die met overgewicht te kampen heeft. Obesitas, daar zit niemand echt op te wachten. Behalve dat het heel veel drempels in het dagelijkse leven geeft, is het voor de gezondheid helemaal niet goed. Diabetes en andere ziektes kunnen hierdoor de kop opsteken. Ook hart- en vaatziekten, kortademigheid en gewrichtsklachten kunnen de kop opsteken. Hierdoor  ga jij je steeds vervelender voelen en uiteindelijk zelfs bij de pakken neer gaan zitten. Dit laatste wilde ik voorkomen, want ik wilde nog zoveel bereiken in mijn leven.  Afvallen met acupunctuur

Ga ook afvallen met acupunctuur

Ondanks mijn extreme overgewicht, bleef ik er alles aan doen om toch af te vallen. Hoewel het steeds een heel gevecht met mijzelf was ben ik er uiteindelijk wel in geslaagd om heel wat kilo’s kwijt te raken. Samen met Acupunctuur Rijnmond is het gelukt om ruim 35 kilo af te vallen. Dit is nog maar het begin, want mijn streven is in totaal 65 kilo.

Door middel van het plaatsen van kleine naaldjes over mijn hele lichaam is de drang om te eten zo goed als verdwenen. Samen met de therapeut is het gelukt om mijn levenswijze te veranderen. Niet meteen een hele zak chips leegeten, maar verantwoord voedsel te nuttigen. In het begin was dit erg moeilijk, maar naarmate de tijd vorderde had ik geen behoeft meer aan de hele dag door eten. Op gezette tijden nam ik wat voedsel en daarbij deed ik de nodige oefeningen.

Wil jij meer weten over deze mogelijkheid om gewicht te verliezen, neem dan een kijkje op deze websiteAfvallen met acupunctuur

Reageren is niet mogelijk.