Praktijk met samenwerkende tandartsen Eindhoven

Praktijk met samenwerkende tandartsen Eindhoven

PC2-tandartsen is een praktijk met samenwerkende tandartsen Eindhoven. De gezondheid van uw gebit staat voorop en om deze reden besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk. Wij werken met professionele teamleden die ieder een eigen functie vervullen. Ons team bestaat uit tandartsen, mondhygiënisten en preventieassistenten. Zo kunnen wij u de beste tandheelkundige zorg bieden.

Wij zien u graag voor een periodieke controle

De staat van uw gebit zegt veel over uw lichamelijke gezondheid. Veel aandoeningen uiten zich als eerste in de mond in de vorm van ontstekingen, schimmel, wondjes of pijnklachten. Bovendien kan een aandoening in de mond ook weer tot verdere gezondheidsklachten leiden. Om dit te voorkomen, is het belangrijk om regelmatig de tandarts te bezoeken. In onze praktijk van samenwerkende tandartsen Eindhoven zien wij u graag voor een periodieke controle.

Deskundige en ervaren medewerkers

Bij onze praktijk van samenwerkende tandartsen Eindhoven zijn deskundige en ervaren medewerkers werkzaam. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. U hoeft hier dus niet voor naar een andere specialist. PC2-tandartsen is onder meer gespecialiseerd in Algemene Tandheelkunde, Preventie, Mondhygiëne, Endodontologie, Parodontologie en kinderbehandelingen. Ook behandelen wij mensen met angst en OSAS (obstructief slaapapneu syndroom)

Inschrijven bij onze praktijk van samenwerkende tandartsen eindhoven?

Wilt u zich inschrijven bij onze praktijk van samenwerkende tandartsen Eindhoven? Dan bent u van harte welkom bij PC2-tandartsen. Aanmelden doet u heel eenvoudig via het online aanmeldingsformulier op onze website of door te bellen naar onze praktijk. Meestal kunt u al binnen zeven werkdagen bij ons terecht voor een controle. Ook kunt u aangeven door welke tandarts u behandeld wenst te worden.

Reageren is niet mogelijk.