Laseren alleen voor vrouwen speciaal bij Gentle clinics

Laseren alleen voor vrouwen speciaal bij Gentle clinics

Ontharen wordt vaak als pijnlijk ervaren, wanneer u kiest voor laseren alleen voor vrouwen, dan hebt u daar geen last meer van. Laseren alleen voor vrouwen onthaart namelijk met de BIOS Square, dit is het eerste apparaat ter wereld dat met haar laser een vierkant gebied behandelt. Ontharen met dit apparaat zorgt ervoor dat pijnloos ontharen mogelijk is. Dit is echter niet het enige voordeel dat deze behandeling te bieden heeft. Zo is het mogelijk om definitief te ontharen en is de behandeling geschikt voor alle huidtypes tot huidtype VI. Verder zijn er geen wachttijden en is de behandeling het hele jaar door mogelijk.

Wanneer u kiest voor pijnloos ontharen, dan kiest u voor ervaren laser- huidspecialisten. Zij bieden u graag een gratis proefbehandeling aan, zodat u zelf kunt beleven hoe fijn deze manier van ontharen is. Mocht u naar ons toe willen komen, dan is dit erg makkelijk. Zij zijn namelijk uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer.

Laseren alleen voor vrouwen en haar voordelen

Een groot voordeel dat zij bieden als het gaat om laseren alleen voor vrouwen, is dat u bij hen eerder klaar bent dan bij de meeste klinieken in het land. Gentle Clinics zorgt er namelijk voor dat u tussen de 5 en 6 behandelingen nodig heeft. Kiest u voor reguliere klinieken? Dan bent u pas klaar na 8 tot 12 behandelingen. Kortom, als u kiest voor hen dan bespaart u een hoop tijd. Ook maakt het niet uit welk huidtype u heeft.

Reageren is niet mogelijk.