Alles wat je moet weten van Fysiotherapie Ellekoot

Alles wat je moet weten van Fysiotherapie Ellekoot

Wanneer je in omgeving Veenendaal nog een fysiotherapeut zoekt dan is fysiotherapie Ellekoot wel iets voor jou. Ellekoot bevindt zich in Veenendaal en heeft verschillende expertises in huis. Hierdoor kunnen ze je op verschillende punten begeleiden, waarbij ze ook de kennis bezitten om je optimaal te helpen. Bovendien laat dit ook zien dat ze niet stil zitten, maar blijven leren. Om enkele voorbeelden te noemen kan je daar terecht voor manuele therapie, acupunctuur en oedeemtherapie. Hierdoor weet je zeker dat je in goede handen bent en zij er alles aan willen doen om jou te ondersteunen.

Sport

Fysiotherapie Ellekoot helpt je graag

Zelf was ik niet al te lang geleden een cli├źnt van Ellekoot. Als fanatieke sporter weet je dat er altijd een risico is voor blessures. Helaas was ik nu aan de beurt, want tijdens mijn voetbalwedstrijd scheurde ik mijn kniebanden af. Hierbij zal ik je het gehele traject besparen, maar na de operatie en het gips kon ik beginnen met revalideren. Van mijn been was er qua spiermassa niks meer overgebleven. Dit kwam door het gebrek aan bewegen, waardoor ik veel kracht en stabiliteit miste. Dit moest via fysiotherapie terug komen, zodat ik weer kan sporten. Aangezien ik zelf in Veenendaal woon, belde ik fysiotherapie Ellekoot.

Balans

Een van de voordelen van Ellekoot is dat ze geen wachtrij hanteren. Bovendien kan je binnen 24 uur terecht voor een eerste afspraak. Hierbij moet ik zeggen dat dit ook klopt, want ik kon ook de volgende dag al bij ze terecht. Dit vind ik een sterk punt van ze. Zeker met een blessure of pijn wil je tenslotte zo snel mogelijk terecht. Een ander punt wat me opviel was dat ze eerst goed wilden weten wat er gebeurd en al gedaan is. De reden hierachter is dat ze zo gericht mogelijk aan de slag willen. Als dat geen teken van professionaliteit is dan weet ik het ook niet meer.

Reageren is niet mogelijk.