Het belang van een bezoek aan de tandarts

Het belang van een bezoek aan de tandarts

Het is erg belangrijk om eens in het halfjaar je gebit te laten controleren. Op deze manier kunnen gaatjes in het gebit worden ontdekt en gevuld, maar ook de algemene staat van het gebit wordt zo gecontroleerd. Bij de tandarts ben je verzekerd van professionele hulp. Ook bij PC2 Tandartsen in Eindhoven wordt je welkom geheten door een gezellig team van professionals. Het team bestaat onder andere uit tandartsen, assistenten, mondhygiënisten en preventieassistenten. Na een controle kun je in het geval van een gaatje worden doorverwezen naar de receptioniste voor een nieuwe afspraak. Maar wanneer er een grotere behandeling moet plaatsvinden, zoals het verwijderen van een verstandskies, wordt je doorverwezen naar de kaakchirurg.

PC2: tandarts voor studenten

Wanneer je in Eindhoven studeert en op zoek bent naar een tandarts is PC2 ook een goede optie. Als student wil je zo voordelig mogelijk leven en dure tandartsrekeningen horen daar niet bij. Toch is het belangrijk om een gezond gebit te behouden en dus is af en toe een bezoek aan de tandarts zeker aan te raden. Bij PC2 kun je terecht voor goede zorg, zonder financiële problemen als gevolg. Als student kun je je eenvoudig inschrijven via het formulier dat je op de site vindt. 

Voor controle, het schoonmaken van je gebit, het krijgen van poetsinstructies en meer kun je bij de tandarts terecht. Ook voor tips voor het gezond houden van je gebit kun je bij tandartspraktijken als PC2 terecht. Zo behoud je een gezond gebit en kun je volop genieten van sterke tanden. 

Reageren is niet mogelijk.