Een seniorenstoel gekocht voor mijn moeder

Een seniorenstoel gekocht voor mijn moeder

Voor mijn moeder ben ik opzoek gegaan naar een seniorenstoel. Deze heb ik gevonden bij De Seniorenwinkel in Kaatsheuvel. Doordat ik op het internet zocht kwam ik op de website van deze onderneming. Hierdoor wist ik dat die bij ons in de buurt zat en ben samen met mijn moeder gaan kijken voor een goede fauteuil en die natuurlijk bij de interieur past van mijn moeder. Bij binnenkomst zagen wij al meteen dat er een ruime keus was in verschillende soorten fauteuils en een vriendelijke medewerker hielp ons dan ook mee om de juiste te kiezen voor mijn moeder.

Zeer goede service en thuis geleverd

Nadat mijn moeder een mooie seniorenstoel had uitgezocht die voor haar lekker zat en helpt met opstaan, moest het natuurlijk op maat gemaakt worden en de juiste bekleding erop. Dit was allemaal mogelijk bij deze onderneming en als de fauteuil klaar was zou deze bij mijn moeder thuis geleverd worden. Ook over de service hoefde wij geen zorgen te maken want die is echt heel goed. Daarom raad ik iedereen die een goede fauteuil zoekt De Seniorenwinkel aan. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken zodat een medewerker bij jouw thuis komt.

Reageren is niet mogelijk.