Neuscorrectie door middel van injectables

Neuscorrectie door middel van injectables

Vaak zeggen ze wel dat je jezelf moet accepteren zoals je bent, maar soms is dat best wel moeilijk. Bijvoorbeeld als je een iets andere neus hebt. Anderen zeggen dat het wel meevalt en dat er niets van te zien is, maar als je dit ook hebt weet je wel beter nietwaar? Ikzelf stoorde mij regelmatig aan mijn “haakneus” waarmee ik de enige was in mijn dorp. Gelukkig is er een andere oplossing dan plastische chirurgie! Hieronder vertel ik je waarom ik enthousiast ben over Kliniek Veldhoven – Injectables.

Snel resultaat

Bij Kliniek Veldhoven kun je ook kiezen voor een no-nonsense aanpak door middel van lipofilling. Er wordt dan een vullende maar wel biologisch afbreekbare vloeistof in de neusbrug gespoten. Op deze manier lijkt het alsof de neus rechter is, omdat de hobbel minder zichtbaar is. Maar daarvoor hoef je dus helemaal niet onder het mes. De behandeling doet haast geen pijn, er zijn bijna geen risico’s aan verbonden en het duurt ook maximaal slechts een half uur.

Tijdelijke verandering

Kortom, deze kliniek heeft dus voor een echte innovatie gezorgd die mensen van hun onzekerheid af kan helpen op een makkelijke manier en dat is de reden dat ik persoonlijk erg blij ben met Kliniek Veldhoven. Natuurlijk is het resultaat van fillers niet blijvend en kan het na een paar maanden alweer weg zijn, maar je neus hoeft er niet voor gebroken te worden om toch eens voor een verandering te zorgen. Neem gauw eens een kijkje op Kliniek Veldhoven – Injectables. Daar staat alles helder uitgelegd.

Reageren is niet mogelijk.