Mijn kennis vergroten dankzij veiligheids-trainingen

Mijn kennis vergroten dankzij veiligheids-trainingen

veiligheids-trainingenEr is maar 1 bedrijf die het beste is in veiligheids-trainingen in Nederland en dat is G4s. Zij hebben de beste instructeurs in dienst waardoor jij optimaal kunt leren. Zij houden veel rekening met iedereen zijn niveau en er is genoeg persoonlijke aandacht. Het is mij nog geen een keer tegengevallen en ik ben er denk ik al wel 10 maal geweest. Dit komt doordat ik hier verschillende herhalingen moet doen ieder jaar. Mijn bedrijfshulpverlening diploma is degene die het belangrijkste is, want daar heb ik op mijn werk verantwoordelijkheid over. Ik ben leidinggevende van een afdeling en daarom heb ik dit toen ik net begon moeten halen. In al die jaren heb ik het nog nooit hoeven te gebruiken en ik hoop dat dit ook nooit voor gaat komen. Dat zou namelijk betekenen dat er zich een noodgeval voor gaat doen en dat wil natuurlijk niemand.

Weet jij hier genoeg over?

veiligheids-trainingen

Naast deze veiligheids-training doe ik ook ieder jaar een reprise van mijn EHBO. Dit vind ik het leukste om te doen, want hier leer ik vooral veel praktische zaken. Zo vind ik het fijn dat ik nu weet hoe ik een AED moet bedienen, want jij weet nooit wanneer dit van pas gaat komen. Deze hangen op heel veel openbare plekken en mogen door iedereen gebruikt worden. Wel is het een stuk effectiever wanneer iemand dit doet met kennis hiervan. De elektroden moeten namelijk precies op de juiste plekken geplakt worden en daardoor zal de schok dan het beste werken.

Reageren is niet mogelijk.