Creme voor zeer droge huid

Creme voor zeer droge huid

Na een maand lang dit product te hebben gebruikt, heb ik een goede mening kunnen ontwikkelen over dit product, daarom schrijf ik vandaag een kort tekstje over deze creme voor zeer droge huid.

Ik heb een erg droge huid. Vaak jeuk, rimpeltjes, witte schilfertjes, en nog veel meer nare dingen. Niet heel fijn dus. Ik zocht dan ook erg veel op het internet hoe ik van zo’n droge huid af kon komen. Minder vaak douchen, de kamertemperatuur laag houden, minder shampoo gebruiken, en nog veel meer dingen. Niks werkte. Totdat op een dag een vriendin van mij deze creme aan mij aanraadde. Ik kocht een potje en deed het regelmatig op. Al snel merkte ik een enorm verschil op. Mijn huid voelde fijner, zachter, en gewoon een stuk beter dan eerst. Al mijn klachten over mijn droge huid verdwenen al snel.
Creme voor zeer droge huid

Kosten tegenover de klachten

Natuurlijk kost zo’n potje niet niks. Elke keer een nieuw potje kopen kan best prijzig zijn. Zeker als je je regelmatig wast en daardoor ook de creme vaak op doet. Toch vind ik het het helemaal waard. Ik ben best bereid om wat geld te betalen om van al die nare klachten over mijn huid af te komen. Ik voel me een stuk gezonder en mijn huid voelt eindelijk niet zo naar aan.

Reageren is niet mogelijk.